Bij Verzekeruzelf meld je een schade eenvoudig en snel in je digitaal dossier. Je vindt alles over schade melden op onze informatiepagina. Lees hieronder hoe je een schade meldt in je digitaal dossier.

Let op! Heb je schade aan je autoruit en heb je minimaal Beperkt Casco dekking? Dan hoef je dit niet in je digitaal dossier te melden, maar mag je direct contact opnemen met Glasgarant. Controleer altijd éérst of je de juiste dekking hebt!

Volg deze stappen om je schade te melden:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op "Schades". Je ziet nu een overzicht van je schademeldingen.
  3. Een nieuwe schade melden? Klik dan op de button "Nieuwe schademelding".
  4. Kies de schadedatum en selecteer de juiste verzekering.
  5. Vul vervolgens alle velden in. Weet je het antwoord niet? Vul dan "Weet ik niet in".
  6. Alle velden ingevuld? Vink dan aan dat je de vragen naar beste weten en waarheid hebt ingevuld.
  7. Klik op "Schade melden" om de schademelding te versturen.

Tip! Om de schademelding af te ronden, moeten alle velden gevuld zijn. Weet je informatie niet? Vul dan "Weet ik niet" in.

Naar mijn digitaal dossier »

Wil je meer weten over ons schadeproces? Op onze informatiepagina vind je alle informatie die je nodig hebt!