Je wijzigt je verzekering zelf eenvoudig en snel in je digitaal dossier. Volg de volgende stappen:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op "Verzekeringen" en kies de verzekering die je wil wijzigen.
  3. Je ziet nu het overzicht van je verzekering. Klik onderaan de pagina op de roze button "Wijzigen".
  4. Controleer al je gegevens in de stap "Berekenen" en klik op "Bereken premie".
  5. Je ziet nu je persoonlijke premie, exclusief € 1,25 transactiekosten per factuur. Is de premie akkoord? Klik dan op "Gegevens aanvullen".
  6. Controleer alle aanvullende vragen en lees de informatietekst bij "Aanvullende mededeling(en)". Geen aanvullende mededelingen? Klik dan op "Naar gegevens".
  7. Kijk of al je persoonlijke gegevens nog kloppen en klik vervolgens op "Naar bevestigen".
  8. Controleer al je gegevens. Klopt alles? Klik dan op "Akkoord en afsluiten".
  9. Je verzekering is nu succesvol gewijzigd!

Naar mijn digitaal dossier »