De ultieme rijervaring

Bij AutoWeek zijn we gek op auto’s. We houden ons het liefst de hele dag bezig met alles wat met auto’s te maken heeft. Verzekeren is toch nét iets anders. Maar daar weet Verzekeruzelf alles van! Verzekeruzelf is een expert op het gebied van online verzekeren. Net als wij hechten zij veel waarde aan een geweldige rijervaring. Daarom presenteren wij met trots onze samenwerking.

Goed verzekerd met de autoverzekering die bij je past, dát is de AutoWeek Autoverzekering. Powered by Verzekeruzelf.

BEREKEN PREMIE

*AutoWeek abonnees claimen na aanvraag 5% korting op de autoverzekering. De korting verrekenen we achteraf en is dus niet zichtbaar in de premieberekening.

Welke autoverzekering past bij mij?

U kiest uit 3 verschillende basisdekkingen. Weet u niet welke autoverzekering u moet nemen? De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Deze dekking verzekert de schade die u veroorzaakt bij iemand anders. Ook schade aan uw eigen auto verzekeren? Kies dan voor de dekking WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Het verschil tussen de twee: de dekking WA Volledig Casco verzekert ook schade aan uw eigen auto die u zelf veroorzaakt.  

Twijfelt u welke dekking het beste bij u en uw auto past? Wij helpen u op weg met onze dekkingkiezer.

Hoe oud is uw auto?
Heeft u een lening afgesloten?

Populair bij auto ouder dan 10 jaar

WA

check Schade aan anderen
Populair bij auto tussen 5 en 10 jaar

WA Beperkt Casco

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
Populair bij auto jonger dan 5 jaar

WA Volledig Casco (Allrisk)

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
check Schade door eigen schuld

Aanvullende dekkingen voor uw autoverzekering

De gekozen basisdekking WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco breidt u optioneel uit met één of meerdere aanvullende dekkingen.

0079_Schadeverzekering_Inzittenden

Schadeverzekering voor inzittenden

Met de aanvullende dekking "Schadeverzekering voor inzittenden" (SVI) zijn uw passagiers voor schade als gevolg van een ongeval verzekerd. Denk aan letselschade of schade aan bezittingen, zoals uw laptop of kleding. Het is niet belangrijk wie het ongeval veroorzaakte.

0070_recht-icon

Rechtsbijstand

Krijgt u te maken met een juridisch meningsverschil over uw auto? Denk aan de garantie van uw auto of over wie er schuldig is na een schade. Deze dekking verzekert u van rechtsbijstand in het geval van een conflict over uw auto.

0080_Pechhulp

Pechhulp

Met pech langs de weg? Met de pechhulpdekking helpen we u snel weer op weg. Bijvoorbeeld bij een lekke band of een motor die niet wil starten. Zo komt u niet stil te staan!

Verzekeringskaarten

Op de verzekeringskaarten in het leven geroepen door het Verbond van Verzekeraars ziet u snel waar u wel en niet voor verzekerd bent. Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze algemene voorwaarden of de voorwaarden van de autoverzekering.

"Naast de juiste auto is ook de juiste verzekering een belangrijk onderdeel van zorgeloos rijden. Door de samenwerking met Verzekeruzelf bundelen we onze krachten en verzekeren we u van de ultieme rijervaring."

- Nick Schnater, AutoWeek

Autoverzekering op Kiyoh | Verzekeruzelf

Veilig op weg met een autoverzekering van Verzekeruzelf

Bij Verzekeruzelf sluit u zelf eenvoudig online uw autoverzekering af. U kiest zelf welke dekking bij u past, zo betaalt u nooit te veel!

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Hulpverlening in binnen- en buitenland

In geval van een ongeval, brand of diefstal.

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Bonus-maluskorting tot 85%

De maximale bonus-maluskorting kan oplopen tot 85%.

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Snelle schadeafhandeling

Snel weer op weg door een snelle schadeafhandeling.

Dit zeggen Autoverzekering klanten over ons

Noud
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Prima bedrijf; altijd correct en snel antwoord (meestal via mail in mijn geval)

Verbeterpunten

Nòg lagere premies (maar dat geld altijd)

Tanja
star star star star star_border
KiyOh
Pluspunten

Alles keurig, vlot en digitaal geregeld.
Top!

Verbeterpunten

-

Dirk
star star star star star_half
KiyOh
Pluspunten

Snel geregeld en uitstekende
service

Verbeterpunten

-

Veelgestelde vragen

Dit willen onze klanten weten over de samenwerking tussen AutoWeek en Verzekeruzelf. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u vragen over de autoverzekering? Dat kan! Neem contact met ons op.

0092_Tip

Bij wie ben ik verzekerd?

De autoverzekering is van Verzekeruzelf. U bent dus klant bij Verzekeruzelf. De verzekering wordt aanbevolen door AutoWeek. Het gaat dus om een unieke samenwerking. Als klant bij Verzekeruzelf heeft u een persoonlijk digitaal dossier. Hierin wijzigt u gemakkelijk en snel online uw verzekeringen. 

0092_Tip

Wat is het voordeel voor mij als AutoWeek abonnee?

Natuurlijk levert de autoverzekering ook voordeel op voor u als AutoWeek abonnee. Denk aan leuke persoonlijke acties en voordelige proefabonnementen.

Heeft u nog vragen?

Dan helpen wij u graag verder! Neem contact op met de klantenservice van Verzekeruzelf. Kies hieronder een contactoptie die bij u past. Onze klantenservice staat op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur voor u klaar.