De ultieme rijervaring

Bij AutoWeek zijn we gek op auto’s. We houden ons het liefst de hele dag bezig met alles wat met auto’s te maken heeft. Verzekeren is toch nét iets anders. Maar daar weet Verzekeruzelf alles van! Verzekeruzelf is een expert op het gebied van online verzekeren. Net als wij hechten zij veel waarde aan een geweldige rijervaring. Daarom presenteren wij met trots onze samenwerking.

Goed verzekerd met de autoverzekering die bij je past, dát is de AutoWeek Autoverzekering. Powered by Verzekeruzelf.

BEREKEN PREMIE

*AutoWeek abonnees vragen na afsluiten 5% korting aan op de autoverzekering. De korting verrekenen we achteraf en is dus niet zichtbaar in de premieberekening. Lees meer >

Welke autoverzekering past bij mij?

Je kiest uit drie verschillende basisdekkingen. Weet je niet welke autoverzekering je moet nemen? De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Deze dekking verzekert de schade die je veroorzaakt bij iemand anders. Ook schade aan je eigen auto verzekeren? Kies dan voor WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Het verschil tussen deze twee: de dekking WA Volledig Casco verzekert ook schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt. 
 
Twijfel je welke dekking het beste bij jou en jouw auto past? We helpen je op weg met onze dekkingkiezer.

Hoe oud is uw auto?
Heeft u een lening afgesloten?

Populair bij auto ouder dan 10 jaar

WA

check Schade aan anderen
Populair bij auto tussen 5 en 10 jaar

WA Beperkt Casco

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
Populair bij auto jonger dan 5 jaar

WA Volledig Casco (Allrisk)

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
check Schade door eigen schuld

Aanvullende dekkingen voor je autoverzekering

De gekozen basisdekking WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco breid je optioneel uit met één of meerdere aanvullende dekkingen.

0079_Schadeverzekering_Inzittenden

Schadeverzekering voor inzittenden

Met de aanvullende dekking "Schadeverzekering voor inzittenden" (SVI) zijn je passagiers voor schade als gevolg van een ongeval verzekerd. Denk aan letselschade of schade aan bezittingen, zoals je laptop of kleding. Het is niet belangrijk wie het ongeval veroorzaakte.

0070_recht-icon

Rechtsbijstand

Krijg je te maken met een juridisch meningsverschil over je auto? Denk aan de garantie van je auto of over wie er schuldig is na een schade. Deze dekking verzekert je van rechtsbijstand in het geval van een conflict over je auto.

0080_Pechhulp

Pechhulp

Met pech langs de weg? Met de pechhulpdekking helpen we je snel weer op weg. Bijvoorbeeld bij een lekke band of een motor die niet wil starten. Zo kom je niet stil te staan!

Verzekeringskaarten

Op de verzekeringskaarten in het leven geroepen door het Verbond van Verzekeraars zie je snel waar je wel en niet voor verzekerd bent. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze algemene voorwaarden of de voorwaarden van de autoverzekering.

"Naast de juiste auto is ook de juiste verzekering een belangrijk onderdeel van zorgeloos rijden. Door de samenwerking met Verzekeruzelf bundelen we onze krachten en verzekeren we je van de ultieme rijervaring."

- Nick Schnater, AutoWeek

Autoverzekering op Kiyoh | Verzekeruzelf

Veilig op weg met een autoverzekering van Verzekeruzelf

Verzekeruzelf staat voor voordelig en snel verzekeren. Bij Verzekeruzelf regel je namelijk zelf je verzekeringen online. Zo ga je zelfverzekerd door het leven!

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Betrouwbaar sinds 2002

Expert in online verzekeren sinds 2002.

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Snel online verzekeren

Eenvoudig online afsluiten én beheren.

Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Check

Hoge klanttevredenheid

86% van onze klanten is tevreden of zeer tevreden.

Dit zeggen Autoverzekering klanten over ons

Noud
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Prima bedrijf; altijd correct en snel antwoord (meestal via mail in mijn geval)

Verbeterpunten

Nòg lagere premies (maar dat geld altijd)

Tanja
star star star star star_border
KiyOh
Pluspunten

Alles keurig, vlot en digitaal geregeld.
Top!

Verbeterpunten

-

Dirk
star star star star star_half
KiyOh
Pluspunten

Snel geregeld en uitstekende
service

Verbeterpunten

-

Veelgestelde vragen

Dit willen onze klanten weten over de samenwerking tussen AutoWeek en Verzekeruzelf. Staat je vraag er niet tussen of heb je vragen over de autoverzekering? Dat kan! Neem contact met ons op.

0092_Tip

Bij wie ben ik verzekerd?

De autoverzekering is van Verzekeruzelf. Je bent dus klant bij Verzekeruzelf. De verzekering wordt aanbevolen door AutoWeek. Het gaat dus om een unieke samenwerking. Als klant bij Verzekeruzelf heb je een persoonlijk digitaal dossier. Hierin wijzig je gemakkelijk en snel online je verzekeringen. 

0092_Tip

Wat is het voordeel voor mij als AutoWeek abonnee?

Natuurlijk levert de autoverzekering ook voordeel op voor jou als AutoWeek abonnee. Je ontvangt namelijk 5% korting op je verzekeringspremie! Vraag na afsluiten van je verzekering de korting aan via ons formulier. Je ontvangt van ons bevestiging.

Heb je nog vragen?

Dan helpen wij je graag verder! Neem contact op met de klantenservice van Verzekeruzelf. Kies hieronder een contactoptie die bij je past. Onze klantenservice staat op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 17.00 uur voor je klaar.