Gezinsongevallenverzekering van Verzekeruzelf.nl

Met een gezinsongevallenverzekering verzekert u uw hele gezin bij ongevallen. Bijvoorbeeld bij de gevolgen van een verkeerde medische behandeling, bloedvergiftiging, een noodlanding of verdrinking. De kosten voor zulke ernstige ongevallen zijn vaak erg hoog. Die kunt of wilt u niet altijd zelf dragen. Daarom kunt u de gezinsongevallenverzekering aanvragen.

Wat is mijn premie?

Waar is uw gezin voor verzekerd?

  • Blijvende invaliditeit door een ongeval. U krijgt dan een uitkering tot 350%. Dit percentage hangt af van het soort letsel.
  • Overlijden door een ongeval. Overlijdt u of één van uw gezinsleden door een ongeval? Dan wordt het verzekerd bedrag uitbetaald aan de nabestaanden.
  • Werelddekking: de verzekering is geldig in de hele wereld.
  • Aanvullende dekkingen: u kunt kiezen voor de dekkingen auto inzittenden, motor opzittenden en tandheelkundige kosten.

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u overzichtelijk wat er op deze verzekering gedekt is. De verzekeringskaart is vormgegeven door het Verbond van Verzekeraars. Zo kunt u de gezinsongevallenverzekering van Verzekeruzelf.nl gemakkelijk vergelijken met die van andere verzekeraars.

bekijk de verzekeringskaart

Bekijk de video!

gezinsverzekering video

premie

opzeggen 2e gezinsautoverzekering Dagelijks te
 beëindigen

U kunt elke verzekering per dag beëindigen. Te veel premie vooruit betaald? Dat storten wij gewoon terug op uw rekening. Dat noemen wij: zelfverzekerd. 

online verzekeringen  Alles online

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt altijd online uw verzekeringen aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

lage premie autoverzekering Lage premie

Bij ons bent u zelf in controle over uw verzekeringen. Dit betekent dat wij u altijd een lage premie kunnen aanbieden. Zelfverzekerd genoeg? Sluit dan een online verzekering af!

Verzekeruzelf.nl beoordelingen Beoordelingen

Op Kiyoh beoordelen klanten Verzekeruzelf.nl als zeer goed met een gemiddelde van 8,5+ op basis van 730+ reviews.