Persoonlijke ongevallenverzekering van Verzekeruzelf.nl

Bent u persoonlijk betrokken bij een ongeval? Dan kunnen de kosten enorm oplopen. Denk bijvoorbeeld aan letsel door een noodlanding, een bloedvergiftiging of het scheuren van een spier. Vaak kunt u die kosten niet zelf betalen. Daarom kunt u de persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten.

Wat is mijn premie?

Waar bent u voor verzekerd met de ongevallenverzekering?

  • Overlijden door een ongeval. Overlijdt u door een ongeval? Dan wordt het verzekerd bedrag uitbetaald aan uw nabestaanden.
  • Blijvende invaliditeit door een ongeval. Raakt u blijvend invalide? Dan krijgt u een financiële vergoeding tot 350%. Dit percentage is afhankelijk van het soort letsel.
  • Werelddekking. De verzekering is geldig in de hele wereld.
  • Aanvullende dekkingen. U kunt kiezen voor de extra dekkingen auto inzittenden en motor opzittenden.

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u overzichtelijk wat er op deze verzekering gedekt is. De verzekeringskaart is vormgegeven door het Verbond van Verzekeraars. Zo kunt u de persoonlijke ongevallenverzekering van Verzekeruzelf.nl gemakkelijk vergelijken met die van andere verzekeraars.

bekijk de verzekeringskaart

Bekijk de video!

persoonlijke ongevallenverzekering video

premie

opzeggen 2e gezinsautoverzekering Dagelijks te
 beëindigen

U kunt elke verzekering per dag beëindigen. Te veel premie vooruit betaald? Dat storten wij gewoon terug op uw rekening. Dat noemen wij: zelfverzekerd. 

online verzekeringen  Alles online

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt altijd online uw verzekeringen aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

lage premie autoverzekering Lage premie

Bij ons bent u zelf in controle over uw verzekeringen. Dit betekent dat wij u altijd een lage premie kunnen aanbieden. Zelfverzekerd genoeg? Sluit dan een online verzekering af!

Verzekeruzelf.nl beoordelingen Beoordelingen

Op Kiyoh beoordelen klanten Verzekeruzelf.nl als zeer goed met een gemiddelde van 8,5+ op basis van 730+ reviews.