star star star star star_border
Gebaseerd op 755 stemmen
7.7

Met de studentenverzekering van Verzekeruzelf.nl kun jij onbezorgd van je studententijd genieten. Wij bieden een complete dekking tegen een lage premie. Wil je iets veranderen of ben je afgestudeerd en wil je je studentenverzekering beëindigen? Geen probleem. Bij ons regel je alles 24/7 gemakkelijk online in je digitaal dossier.

Color Created with Sketch.

Regel alles online, geen papier

Bij Verzekeruzelf.nl vinden wij het belangrijk dat je alles online kunt regelen. Geen papieren maar een digitaal dossier waar je 24/7 terecht kunt.

Color Created with Sketch.

In 4 simpele stappen direct verzekerd

Het berekenen van de premie en afsluiten van de verzekering is heel makkelijk en zo geregeld. Je hoeft maar 4 stappen te doorlopen en je verzekering kan per direct ingaan.

Color Created with Sketch.

Dagelijks te beëindigen

Onze verzekeringen zijn dagelijks te beëindigen zonder opzegtermijn. Zo zit je nooit ergens aan vast. Heb je teveel premie betaalt? Dan storten wij die terug.

menu
SubMenu Wat is mijn premie?

De studentenverzekering voor het ultieme gemak

Met de studentenverzekering ben je in 1 keer verzekerd voor de belangrijkste risico’s die je dagelijks loopt. Geen losse polisbladen of lastige voorwaarden maar in plaats daarvan alles overzichtelijk in 1 verzekering. Het afsluiten van de studentenverzekering is heel makkelijk en binnen 2 minuten geregeld. Heb je schade? Dan meldt je deze in je digitaal dossier en wij lossen het snel voor je op.

Wat is er verzekerd door de studentenverzekering?

Met de studentenverzekering ben je direct verzekerd voor aansprakelijkheid, schade aan je inboedel en ongevallen. Je kan ervoor kiezen om de verzekering verder uit te breiden. Welke dekkingen je ook kiest: je profiteert altijd van een lage premie.

Aanvullend

Extra dekkingen voor de studentenverzekering

Je kunt de studentenverzekering uitbreiden met een of meer aanvullende dekkingen:

0083_Broken_House_Glass

Glas

Kies deze dekking om glas in je studentenkamer te verzekeren. Let op: vaak is glasschade verzekerd via je verhuurder. Controleer hiervoor het huurcontract.

0070_recht-icon

Rechtsbijstand

Een conflict met de verhuurder van je kamer, een reisbureau, ziekenhuis of over de levering van online bestelde artikelen? Met deze dekking ben je verzekerd voor juridisch advies en rechtsbijstand.

0047_Icon-Doorlopendereisverz

Reisverzekering

Weekendje weg of een mooie reis in de zomer? Met deze dekking ga je altijd zelfverzekerd op reis. Blijf je binnen Europa of ga je de wereld over? Je past je verzekering er heel makkelijk op aan. Hulpverlening en medische kosten zijn standaard meeverzekerd. Je kunt de dekking verder uitbreiden met wintersport en annulering.

Review

Dit zeggen Studentenverzekering klanten over ons

Marcus
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Zeer fijne klantenservice, gesproken met Erik die mij direct te woord stond en helder en snel antwoord gaf op al mijn vragen.

Verbeterpunten
Desi
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Jarenlang klant van dit bedrijf geweest en ze zijn top. Snel email beantwoorden en goedkoop ook.

Verbeterpunten

Als de premie niet automatisch gelukt is afgeschreven, zal mooi zijn dat de klanten alsnog zelf kunnen overmaken.

astrid
star star star star_half star_border
KiyOh
Pluspunten

Snelle en geode aanpassing

Verbeterpunten

Zelfverzekerd studeren

Bent u op zoek naar informatie over of inspiratie rond het studeren? Neem dan eens een kijkje op het blog van Verzekeruzelf.nl.

Welke verzekeringen heb je nodig als student?
Welke verzekeringen heb je nodig als student?
Lees meer
Onderverzekering: wat is het en hoe voorkom je het?
Onderverzekering: wat is het en hoe voorkom je het?
Lees meer
Woning verhuren via Airbnb: ben je dan wel verzekerd?
Woning verhuren via Airbnb: ben je dan wel verzekerd?
Lees meer