Waar vind ik mijn groene kaart?

U ontvangt de groene kaart per mail op de dag dat uw verzekering ingaat. De groene kaart vindt u ook in uw digitaal dossier. Volg hiervoor deze stappen:

1. Log in op uw dossier met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik in het menu "Ga naar" op “Documenten”.
  3. Klik op het bestand “Groene kaart” en download uw groene kaart.

Log in op uw dossier

Let op! Zoekt u een documenten van een verzekering die u vóór 1 januari 2017 afsloot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij sturen u de benodigde documenten toe.