Een reisverzekering met repatriëring vergoedt de terugkeer naar huis wegens ziekte, overlijden of letsel. Krijg je een ongeval of word je ziek tijdens de vakantie? Neem dan altijd contact op met je reisverzekeraar. Je reisverzekeraar kan eventueel helpen met de terugkeer naar huis.

Heb je een doorlopende reisverzekering van Verzekeruzelf? Dan vind je in onze productvoorwaarden precies waarvoor je wel of niet verzekerd bent. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik onder het kopje "Verzekeringen" op je reisverzekering. Onderaan de pagina bij "Documenten" vind je de voorwaarden van je verzekering.

Naar de reisverzekering »