Met een inboedelverzekering verzekert u de losse spullen in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan uw televisie, wasmachine, bank of eettafel. Alle spullen bij elkaar zijn samen veel waard, waarschijnlijk meer dan u denkt. Met de inboedelverzekering van Verzekeruzelf.nl bent u goed verzekerd voor schade aan uw spullen door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak. En als lid van Veiligebuurt krijgt u een zeer scherpe premie.

Weten wat wel en niet gedekt is door onze inboedelverzekering? Bekijk dan de overzichtelijke verzekeringskaart die het Verbond van Verzekeraars in het leven heeft geroepen. Zo wordt het voor u nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Wilt u zich nog meer verdiepen in de verzekering voordat u hem afsluit? Lees dan de productvoorwaarden.

verzekeringskaart verzekeruzelf Woonhuisverzekering

In samenwerking met Veiligebuurt

Is een inboedelverzekering verplicht?

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Gaan uw spullen verloren door een schade of worden ze gestolen? Dan kost het vervangen ervan veel geld. Kiest u voor de inboedelverzekering van Verzekeruzelf.nl? Dan meldt u een schade gemakkelijk in uw digitaal dossier. Die handelen wij dan weer snel voor u af.