Een woonhuis heeft veel te verduren. Storm, regen, hagel of soms zelfs brand of inbraak. Hierdoor kan er flinke schade ontstaan. Met de opstalverzekering van Verzekeruzelf.nl kunt u onbezorgd genieten van uw woning. Wij bieden u als lid van Veiligebuurt een goede dekking tegen een scherpe premie. En heeft u schade aan uw woning? Dan zorgen we dat deze snel gemaakt wordt.

Weten wat wel en niet gedekt is door onze woonhuisverzekering? Bekijk dan de overzichtelijke verzekeringskaart die het Verbond van Verzekeraars in het leven heeft geroepen. Zo wordt het voor u nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Wilt u zich nog meer verdiepen in de verzekering voordat u hem afsluit? Lees dan de productvoorwaarden.

verzekeringskaart verzekeruzelf Woonhuisverzekering

In samenwerking met Veiligebuurt

De complete woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering is niet verplicht in Nederland. Vaak heeft u er wel een nodig om een hypotheek af te kunnen sluiten. De opstalverzekering moet ingaan op de dag dat uw woning wordt opgeleverd. Vanaf dat moment is uw woonhuis standaard verzekerd voor schade door:

  • Brand en blikseminslag
  • Storm, regen, sneeuw, hagel en smeltwater
  • Diefstal, inbraak en vandalisme na inbraak

Let op: koopt u een studio of appartement? Dan is de opstalverzekering vaak geregeld via de VVE.

Wilt u ook de spullen in uw woning verzekeren? Kijk dan eens naar onze inboedelverzekering. Wilt u deze verzekeringen het liefst tegelijk afsluiten? Dan is ons speciaal samengestelde Verzekeruzelf Pakket misschien interessant voor u: