Vergelijk Inshared met Verzekeruzelf.nl

Om een goede keuze te maken is het slim om verschillende aanbieders te vergelijken. Hieronder maken we voor u een vergelijking tussen Inshared en Verzekeruzelf.nl. Natuurlijk vergelijken we onze premies met Inshared, maar we vergelijken ook de belangrijkste verschillen in bedrijfsvoering. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen!

De missie van Inshared vs. Verzekeruzelf.nl

Inshared is als onderdeel van Achmea een relatief jong bedrijf die vindt dat het anders moet in verzekeringsland. Inshared is een 100% internetverzekeraar en daarmee doen zij alles digitaal. Zij vinden het niet eerlijk dat de goeden onder de kwaden moeten leiden en Inshared heeft er daarom voor gekozen om een jaarbeloning uit te keren aan de mensen die geen schade gemaakt hebben.

Verzekeruzelf.nl heeft een duidelijke missie: mensen zelfverzekerd maken. Dat doen we door de klant centraal te stellen en het verzekeren zo makkelijk mogelijk te maken. U kent ons niet van TV of radio. Of van billboards in grote steden of het station. Wij investeren ons geld liever in andere dingen. Zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, en alles duidelijk kunnen uitleggen aan u. Meer weten? Lees meer over ons.

Inshared vs. Verzekeruzelf.nl: de belangrijkste verschillen

Heeft u wel eens overwogen om uw verzekeringen zelf volledig online af te sluiten, te beheren, te wijzigen en te beëindigen wanneer u dat wilt? Zonder persoonlijk advies of dure marketingacties. Bekijk in de handige tabel zelf de verschillen tussen Inshared en Verzekeruzelf.nl en wat dit doet met uw premie. Betaal niet voor diensten en acties van Inshared waar u zelf niets aan heeft. Ontdek zelf in de onderstaande tabel wat alle extra activiteiten voor gevolg hebben voor uw premie en bekijk een voorbeeldberekening daaronder

Dagelijks opzegbaar
Advies
Telefonisch bereikbaar
Zelf online regelen
Promotie op TV
95% geautomatiseerd**
Auto Premie*
Opstal Premie*
Inboedel Premie*
Reis Premie*
AVP Premie*
Totaal premie*
Verzekeruzelf.nl
check
close
close
check
close
check
€ 22,61
€ 19,35
€ 6,75
€ 3,42
€ 2,63
€ 54,76
Inshared vergelijken met Verzekeruzelf.nl
check
close
close
check
check
close
€ 30,12
€ 16,63
€ 12,63
€ 10,34
€ 3,18
€ 72,90

* De premies zijn berekend in de periode september 2018. Bij de berekeningen zijn bepaalde profielen gebruikt. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

** 95% geautomatiseerd; Verzekeruzelf heeft meer dan 95% van het verzekeringsproces geautomatiseerd. Dit betekent minder werkzaamheden en daardoor een lagere premie voor u.

Verzekeruzelf is een online intermediair. Meer over ons en onze rol leest u hier.

*95% geautomatiseerd; Verzekeruzelf heeft meer dan 95% van het verzekeringsproces geautomatiseerd. Dit betekent minder werkzaamheden en daardoor een lagere premie voor u.

Daarom kiezen voor Verzekeruzelf.nl!

U ziet het: de extra dienstverlening van Inshared is leuk maar dit wordt hoe dan ook altijd doorberekend in de premies en dus aan u. Aan u de vraag of u behoefte heeft aan deze begeleiding of dat u zelfverzekerd genoeg bent om het zelf te regelen. Verzekeruzelf.nl geeft geen geld uit aan adviseurs, dure reclamecampagnes, dure callcentra en heeft haar werkzaamheden bijna volledig geautomatiseerd. Hierdoor kan Verzekeruzelf.nl zich bezig houden met zaken die echt belangrijk zijn voor u, zoals een perfecte schadeafhandeling, snelle mail beantwoording en natuurlijk een van de scherpste premies in de markt.