Alle video's

Verzekeruzelf.nl heeft inmiddels al heel wat video's gemaakt. Ze verschillen van video's die kort de dekking van de verzekering uitlegt tot wat u moet doen als u uw wachtwoord bent vergeten. Bekijk ze hier allemaal of selecteer één van de categorieën!

alle video'sverzekeringenmeest gestelde vragenbest bekeken

Oldtimerverzekering

Meer weten over de dekking van de oldtimerverzekering? Bekijk de video! U kunt ook direct de premie van uw oldtimerverzekering berekenen.

Inboedelverzekering

Wilt u meer weten over de dekkingen van een inboedelverzekering? Bekijk de video! Of bereken direct de premie van uw inboedelverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Ongeveer 99% van de Nederlanders heeft een aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk de video voor de dekkingen of bereken direct uw premie.

Fietsverzekering

Uw nieuwe fiets verzekeren? Bekijk dan de video over de dekkingen van de fietsverzekering! Of bereken direct uw premie.

Rechtsbijstandverzekering particulier

Wat dekt een particuliere rechtsbijstandverzekering  nu eigenlijk? Bekijk de video! Of bereken direct uw premie.

Caravanverzekering

Meer informatie over de dekkingen van de caravanverzekering? Bekijk dan deze video! Of bereken direct de premie van uw caravanverzekering.

Bootverzekering

Heeft u een eigen boot? Bekijk dan deze video voor een uitleg over de verschillende dekkingen!

 

Wie is Verzekeruzelf.nl?

Maak eens kennis met Verzekeruzelf.nl! Wilt u ook weten waar wij voor staan? Bekijk dan deze video. 

Autoverzekering

Wat is nu eigenlijk een W.A. dekking? En wat is het verschil tussen beperkt casco en volledig casco? Bekijk de video over de autoverzekering!

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren, hoe werkt dat eigenlijk? En wat is de bonus/malus ladder? Na het bekijken van deze korte video weet u er alles van!

Opstalverzekering

In deze video leggen wij uit wanneer u een opstalverzekering nodig heeft. En wat er allemaal gedekt is. Bekijk de video!

Reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering kunt u het hele jaar door zelfverzekerd op reis. U kiest zelf welke dekkingen u nodig heeft. Meer informatie? Bekijk de video!

Motorverzekering

Voor elke motor een verzekering op maat. Hoe werkt dat nu eigenlijk? Bekijk de video! Of bereken direct de premie van uw motorverzekering.

premie