Proclaimer van Verzekeruzelf.nl

Inhoud van onze website

Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Daarom doen wij er alles aan om de website zo actueel en correct mogelijk te houden. Komt u toch iets tegen wat niet klopt of niet werkt? Dan horen wij dat graag. Laat het ons weten per mail: klantenservice@Verzekeruzelf.nl. Dan passen we het zo snel mogelijk aan. Alvast bedankt voor het meedenken!

Bent u het ergens niet mee eens?

Natuurlijk doen wij altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent. Stuur in dat geval een mail naar: info@Verzekeruzelf.nl. Stuurt u liever een brief? Dan is dit ons adres:

Directie van Verzekeruzelf.nl
Postbus 5009
5201 GA 's-Hertogenbosch

landscape

Veelgestelde vragen Verzekeruzelf.nl FAQ

Zelfverzekerd zijn is iets wat wij belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u zelf het antwoord op de meest gestelde vragen kunt vinden. Staat het antwoord op uw vraag ertussen?

Ga naar de FAQ »

Video's Verzekeruzelf.nl Video's

Een verzekering wordt veel leuker en begrijpelijker als het in een video wordt uitgelegd. In ongeveer een minuut bent u weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste dekkingen.

Bekijk de video's »

Blog Verzekeruzelf.nl Blog

Wilt u meer weten over onze kijk op zelfverzekerd leven? Volg dan ons blog! Medewerkers van Verzekeruzelf.nl bloggen hier regelmatig over wat hen allemaal bezighoudt.

Ga naar het blog »

social media Verzekeruzelf.nl Social

Stel ons een vraag via Twitter, deel uw zelfverzekerde verhaal op Facebook, bekijk handige video's op YouTube en kijk bij ons binnen op Instagram!