Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) - Verzekeruzelf.nl

Stel: u gaat bij een klant op bezoek en stoot per ongeluk een kop koffie om over zijn laptop. Of u zet uw laptoptas ongelukkig neer, iemand struikelt erover en verstuikt daarbij zijn enkel. Dit soort ongelukjes zijn moeilijk te voorkomen. Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) bent u verzekerd voor zulke schades die u tijdens uw werk veroorzaakt bij anderen. 

Wat is mijn premie?

Voordelen van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Verzekerd tot € 2.500.000
  • Afgestemd op uw branche, zodat u nooit te veel betaalt
  • Werkgeversaansprakelijkheid standaard meeverzekerd voor stagiaires en uitzendkrachten
  • Opzicht standaard meeverzekerd tot € 50.000

Waarom een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven?

Veroorzaakt u schade en wordt uw bedrijf hiervoor aansprakelijk gesteld? Dan kunnen de kosten hoog oplopen. Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering loopt uw bedrijf in dat geval geen gevaar. U bent verzekerd voor schade aan andere personen (letselschade) en hun spullen. Zo kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren.

Sluit uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering direct online af

U sluit de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl snel, makkelijk en veilig online af. Binnen 5 minuten kunt u weer onbezorgd doorgaan met waar u goed in bent: ondernemen!

Wilt u ook de financiële risico's van schade als gevolg van verkeerde adviezen verzekeren? Bekijk dan ook onze Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is mijn premie?

aansprakelijkheidsverzekering

premie

Blog Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »