Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan een kop koffie die u omstoot over de laptop van uw klant. Dit zijn zaken die moeilijk te voorkomen zijn, maar waarvoor uw bedrijf wel aansprakelijk gesteld kan worden. Met alle financiële gevolgen voor uw bedrijf van dien.

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is uw bedrijf verzekerd voor de financiële consequenties van letselschade en zaakschade die u toebrengt aan anderen. Zo kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren.

Wat is mijn premie?

Voordelen van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Verzekerd tot € 2.500.000
  • Afgestemd op uw branche, zodat u nooit te veel betaalt
  • Werkgeversaansprakelijkheid standaard meeverzekerd voor stagiaires en uitzendkrachten
  • Opzicht standaard meeverzekerd tot € 50.000

Sluit uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering direct online af

U sluit de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl snel, makkelijk en veilig online af. Binnen 5 minuten kunt u weer onbezorgd doorgaan met waar u goed in bent: ondernemen!

Wilt u ook de financiële risico's van schade als gevolg van verkeerde adviezen dekken? Bekijk dan ook onze Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is mijn premie?

aansprakelijkheidsverzekering

premie

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »