Schade melden op uw bedrijfsverzekering

Heeft u schade? Dan kunt u dit snel en eenvoudig melden in uw digitaal dossier. Volg onderstaande stappen om uw schade online te melden:

  1. Log hieronder in in uw zakelijke digitaal dossier met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Klik op het tabblad "Mijn schades" en vervolgens op "Nieuwe schade"
  3. Selecteer de bedrijfsverzekering waarop u schade wilt melden en klik op “Verder”
  4. Vul de ontbrekende gegevens in en klik op “Verzenden”
  5. U heeft uw schade gemeld

Spoedeisende schademelding?

Neem dan contact op met ons alarmnummer. Gebruik het alarmnummer alleen in uiterste nood en als u behoefte heeft aan onmiddellijke hulpverlening! Bijvoorbeeld bij een grote brand of een ernstig persoonlijk ongeval. Het alarmnummer is: (+31) (0)20 - 59 29 201.

Log hieronder in om uw schade te melden:

0039_Icon-Aanspraakverz

Ik heb mijn schade gemeld. Wat is de volgende stap?

  • Op werkdagen nemen wij binnen één dag contact met u op. Wij laten u per mail weten welke acties wij gaan ondernemen. Heeft u uw schade in het weekend gemeld? Dan nemen wij maandag contact met u op.
  • De details van uw schademelding vindt u in uw digitaal dossier. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op het tabblad “Mijn schades” en vervolgens op “Details”. Zo kunt u uw schadeafhandeling gemakkelijk online volgen.
  • Is uw schade afgehandeld? Dan ontvangt u van ons een e-mail met een korte enquête. Hierin vragen wij naar uw mening over de schadeafhandeling. Wij stellen het op prijs als u deze vragenlijst invult!

Download de schade app

Eenvoudig online uw schade melden? Het kan met de Verzekeruzelf.nl schade app. Download de schade app gratis in de App- of Play store.

Vragen over uw schade?

Heeft u vragen over uw schademelding? We helpen u graag via chat of mail. Poststukken kunt u verzenden naar onderstaand adres.