ZZP Pakket beroepen in de uiterlijke verzorging van Verzekeruzelf.nl

Werkt u als ZZP'er in de uiterlijke verzorging? Dan kunt u bij ons in één keer de verzekeringen afsluiten voor de risico's die het meest voorkomen in uw branche. Het ZZP pakket van Verzekeruzelf.nl is namelijk volledig afgestemd op uw beroep. Zo bent u snel en eenvoudig verzekerd voor de meest voorkomen schades binnen de uiterlijke verzorgingsbranche.

Wat is mijn premie?

Wat dekt het ZZP pakket voor uiterlijke verzorging?

Het ZZP pakket van Verzekeruzelf.nl bestaat uit de volgende verzekeringen:

  • Inventaris- & Goederenverzekering: schade aan uw inventaris of goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal is verzekerd.
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: wordt u aansprakelijk gesteld voor zaakschade of letselschade die u tijdens uw werkzaamheden veroorzaakt? Dan is dit verzekerd met deze dekking.
  • Rechtsbijstandverzekering: met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met een klant die de rekening niet betaalt.
  • Geldverzekering: met deze dekking bent u verzekerd bij diefstal en beroving van contact geld. Bijvoorbeeld door een overval, diefstal van geld uit uw woning, diefstal uit de kluis van uw bedrijfsruimte of tijdens vervoer van geld.

Wat is mijn premie?

Bekijk de video!

video ZZP Pakket

premie

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »