ZZP Pakket voor de zakelijke dienstverlening van Verzekeruzelf.nl

Bent u als ZZP'er werkzaam in de zakelijke dienstverlening, en wilt u de meest voorkomende risico's in uw branche in één keer afdekken? Dat kan heel eenvoudig en snel met het ZZP pakket van Verzekeruzelf.nl. U bent in één keer verzekerd voor de schaderisico's die het meeste voorkomen binnen de zakelijke dienstverlening.

Wat is mijn premie?

Waarvoor bent u verzekerd?

Met het ZZP Pakket van Verzekeruzelf.nl kunt u zich in één keer verzekeren tegen de meest voorkomende risico’s binnen uw branche. Het pakket bestaat uit:

  • Inventaris- & Goederenverzekering: dekt schade aan uw inventaris of goederen door bijvoorbeeld brand, water of diefstal.
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: dekt zaakschade en letselschade die u tijdens uw werkzaamheden veroorzaakt.
  • Rechtsbijstandverzekering: verzekert u van juridische hulp. Bijvoorbeeld bij een conflict met een afnemer die zijn facturen niet betaalt.
  • Computer- & Elektronicaverzekering: dekt schade aan uw computer, laptop of kantoorelektronica, door van buitenkomende gebeurtenissen zoals brand of diefstal.
  • Extra kostenverzekering: dekt de kosten die gemaakt moeten worden om uw werkzaamheden te hervatten na schade. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een tijdelijke kantoorruimte.

Wat is mijn premie?

Bekijk de video!

video ZZP verzekeringspakket

premie

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »