Het polisblad ontvang je per e-mail op de dag dat je verzekering in gaat. Natuurlijk vind je jouw polisblad ook terug in je digitaal dossier. Volg de volgende stappen om je polisblad te downloaden en/of te printen:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik op "Mijn verzekeringen" en selecteer de verzekering waarvan je het polisblad wilt downloaden.
  • Onderaan het overzicht vind je alle documenten van de verzekering.
  • Klik op het document met daarin de naam van de verzekering en het contractnummer om je polisblad te downloaden. Nu is het mogelijk om het polisblad op te slaan of te printen.

Naar mijn dossier »