Disclaimer van Verzekeruzelf.nl

Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Daarom doen wij er alles aan om de website zo actueel en correct mogelijk te houden.

Zijn er toch onjuistheden of onvolledigheden op onze website? Dan aanvaard Verzekeruzelf geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Het gaat om aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Verzekeruzelf behoudt zich het recht voor om de inhoud van Verzekeruzelf.nl te wijzigen indien noodzakelijk.

De informatie op Verzekeruzelf.nl is van algemene aard. Het is géén persoonlijk advies in de zin van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Komt u iets tegen wat niet klopt of niet werkt? Dan horen wij dat graag! Laat het ons weten per e-mail, dat kan naar: klantenservice@verzekeruzelf.nl. Wij passen we het zo snel mogelijk aan. Bedankt voor het meedenken!

Kopiëren is niet toegestaan!

Kopiëren van Verzekeruzelf.nl is niet toegestaan. De afbeeldingen, (handels)namen, logo’s en teksten zijn exclusief voor Verzekeruzelf.nl, of worden in licentie gevoerd. Het is niet toegestaan om de inhoud van Verzekeruzelf.nl te verspreiden voor commerciële doeleinden.

Bent u het ergens niet mee eens?

Natuurlijk doen wij altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u ergens ontevreden over bent. Stuur in dat geval een e-mail naar: klantenservice@verzekeruzelf.nl. Liever een brief versturen? Dat kan! Uw brief mag naar het volgende adres:

Directie van Verzekeruzelf
Postbus 5009
5201 GA 's-Hertogenbosch