Eenvoudig overstappen naar Verzekeruzelf

Wilt u overstappen naar Verzekeruzelf en uw oude verzekering opzeggen? Dat kan hieronder eenvoudig met de gratis overstapservice. Wilt u uw verzekering bij Verzekeruzelf opzeggen? Kijk dan hier.

Hoe werkt de overstapservice?

 1. Check de opzegtermijn bij uw huidige verzekeraar.
  Verzekeruzelf heeft een opzegtermijn van een dag, maar andere verzekeraars hebben soms nog een opzegtermijn van een (kalender)maand.
   
 2. Sluit je nieuwe verzekering af bij Verzekeruzelf.
  Zet tijdens het afsluiten de ingangsdatum op de vroegst mogelijke datum. Heeft u de verzekering bij ons afgesloten? Bedankt!

  Een voorbeeld: u heeft een opzegtermijn van een kalendermaand bij uw huidige verzekeraar en het is vandaag 26-04-2020. Zet in dat geval de ingangsdatum tijdens het afsluiten op 01-06-2020. 
   
 3. Zeg uw oude verzekering snel en gratis op: vul onderstaand opzegformulier in.

Een online opzegging via het formulier hieronder worden per direct verstuurd. Wilt u dat uw opzegging snel ingaat? Verstuur de opzegbrief dan online via het formulier hieronder en niet per post. Nadat de opzegging binnen is bij uw oude verzekeraar ontvangt u een bevestiging per wanneer uw oude verzekering en de automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggingen per post worden verstuurd van zondag tot en met donderdag om 15.00 uur ’s middags. Normaal gesproken worden opzeggingen per post de dag erna afgeleverd door PostNL.

Heeft u vragen?

Ontvangt u de opzegbevestiging niet (op tijd) of heeft u een andere vraag met betrekking tot de overstapservice? Neem contact op met Opzeggen.nl via mailadres support@opzeggen.nl. Opzeggen.nl reageert binnen één werkdag op uw vraag.
 

Vul het opzegformulier in & verzend hem direct online

Zoek hieronder eerst uw oude verzekeraar op en vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Zet de opzegdatum op de eerste mogelijke datum na de opzegtermijn of kies 'Zo spoedig mogelijk'. In het voorbeeld van hierboven zou dat 01-06-2020 zijn.

Heeft u alle gegevens ingevuld? Druk dan op 'Verstuur mijn opzegbrief' en uw opzegging wordt direct verstuurd. U wordt via het door u opgegeven e-mailadres op de hoogte gehouden van de status van uw opzegging.

Opzeggen.nl