star star star star star_border
Gebaseerd op 755 stemmen
7.7

Beste bezoeker / klant, deze verzekering is niet meer te sluiten bij Verzekeruzelf.nl. We gaan minder verzekeringen aanbieden aan nieuwe klanten om meer kwaliteit te kunnen bieden in onze verzekeringen, schadeafhandeling en klantenservice. Bent u klant bij ons met deze verzekering? Geen zorgen, u blijft gewoon bij ons verzekerd. We hebben zelfs goed nieuws. Omdat we minder verzekeringen aanbieden aan nieuwe klanten hebben we meer aandacht voor u als bestaande klant. Meer informatie vindt u hier.

Color Created with Sketch.

Woonplaats-service

Uw motor is tot 10 jaar gratis verzekerd voor pechhulp buiten de woonplaats. Woonplaats-service kunt u als aanvullende dekking meeverzekeren.

Color Created with Sketch.

Bonus/maluskorting tot 75%

Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe meer bonus/maluskorting u krijgt op de premie. De korting kan oplopen tot 75%.

Color Created with Sketch.

Helm en kleding

U kunt de helm en kleding van uzelf en uw passagier meeverzekeren. U kunt kiezen uit 3 verzekerde bedragen.

menu
SubMenu

Verzekerd van vrijheid

De motorverzekering van Verzekeruzelf.nl is er voor motorrijders die gaan voor een scherpe premie en veel vrijheid. In de weekenden toertochten maken, elke dag heen en weer naar het werk, of alleen een rondje op een zonnige lentedag? Met de motorverzekering van Verzekeruzelf.nl gaat u altijd zelfverzekerd de weg op. Rijdt u het hele jaar met de motor of gaat u juist voor een winterstop? U past uw verzekering er heel makkelijk op aan. Ook over opzeggen doen wij niet moeilijk: de motorverzekering is per dag te beëindigen.

Dekkingen

De dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Hiermee bent u verzekerd wanneer u met de motor schade veroorzaakt bij anderen. Wilt u ook schade aan uw eigen motor verzekeren? Kies dan voor de dekking WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Met de dekking WA Volledig Casco is schade die u zelf veroorzaakt aan de motor ook verzekerd. Twijfelt u welke dekking u het beste kunt kiezen? Maak dan gebruik van de dekkingkiezer hieronder.

Hoe oud is uw motor?
Heeft u een lening afgesloten om uw motor te betalen?
Dekkingen

Wettelijke Aansprakelijkheid

check Schade aan anderen
close Diefstal
close Brand
close Storm
close Aanrijding dier
close Schade door eigen schuld

WA Beperkt Casco

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Storm
check Aanrijding dier
close Schade door eigen schuld

WA Volledig Casco

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Storm
check Aanrijding dier
check Schade door eigen schuld
Aanvullend

Aanvullende dekkingen Motorverzekering

De gekozen basisdekking WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco kunt u uitbreiden met één of meerdere aanvullende dekkingen:

Helm en kleding

U kunt de helm en kleding van uzelf en uw passagier meeverzekeren. U kunt kiezen uit 3 verzekerde bedragen: € 500, € 1.000 of € 1.500. De helm en kleding zijn dan verzekerd voor schades door alle van buiten komende onheilen. Denk bijvoor-beeld aan vallen, diefstal of brand.

Schadeverzekering opzittenden

Met deze dekking zijn de bestuurder en bijrijder verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval. Het gaat dan om letselschade en schade aan bezittingen. Er wordt niet gekeken naar de schuldvraag. De maximale vergoeding is € 1.000.000. Schade aan de motor valt niet onder deze dekking.

Nieuwwaarderegeling

Bent u de eerste eigenaar van de motor? Dan is 1 jaar nieuwwaarde standaard meeverzekerd. Dit betekent dat u in het eerste jaar bij diefstal of totaal verlies de nieuwwaarde vergoed krijgt. U kunt dit uitbreiden naar 3 jaar als de motor nog geen 3 jaar oud is.

0073_woonplaat-icon

Woonplaatsservice

Valt uw motor uit buiten uw woonplaats en kunt u uw weg niet meer vervolgen? Dan bent u verzekerd voor pechhulp. Met de dekking Woonplaatsservice bent u ook verzekerd als uw motor uitvalt binnen uw woonplaats.

0064_garantie-icon

Aankoopgarantie

Heeft u de motor tweedehands gekocht? Dan kunt u kiezen voor Aankoopgarantie. Wordt de motor gestolen of raakt deze total loss? Dan krijgt u in de eerste drie jaar de aankoopwaarde vergoed.

0070_recht-icon

Rechtsbijstand

Met deze dekking bent u verzekerd voor rechtsbijstand bij juridische meningsverschillen. Bijvoorbeeld over de garantie van uw motor of bij het verhalen van schade aan de motor.

Reviews

Dit zeggen motorverzekering klanten over ons

Martin
star star star star star_border
KiyOh
Pluspunten

Klantvriendelijke verzekeraar tegen een schappelijke prijs en voorwaarden

Verbeterpunten

Maak Roy data openbaar. Dan kan een verzekerde sneller anticiperen op eventuele onjuistheden.

Henk
star star star star_half star_border
KiyOh
Pluspunten

Het bedrijf geeft duidelijke en eerlijke antwoorden. Tevens zijn de premies te betalen.

Verbeterpunten

Haal foute postcode uit de groene kaart, daardoor is waarschijnlijk mijn post niet aangekomen en heb ik een kopie per aangetekende brief verzonden.

Anoniem
star star star star star_half
Independer
Review

Ik kan jullie aanbevelen bij vrienden en familie jullie hebben me goed geholpen met een autoverzekering afsluiten en met een nieuwe energie leverancier

Vergelijken

Motorverzekering vergelijken

Het vergelijken van verzekeringen is een hele klus. Daar helpen we u graag bij. Daarom hebben we de premie van Verzekeruzelf.nl alvast vergeleken met een aantal andere verzekeraars.

Dagelijks opzegbaar
Winterstop mogelijk
Telefonisch bereikbaar
Premie per maand
Verzekeruzelf
check
check
close
€ 8,44
verzekerjezelf.nl
close
close
check
€ 12,05
verzekerjezelf.nl
close
close
check
€ 11,02
verzekerjezelf.nl
check
check
check
€ 10,18

*De premies zijn berekend in de periode oktober 2017. Profiel: WA beperkt casco, Suzuki GSZ R 750 (MD-FP-77), uitvoering: sport, dekkingsperiode: jaardekking, t/m 6.000 km per jaar, dagwaarde: 1.250,00, eerste eigenaar: ja, geboortedatum: 1-10-1980, schadevrije jaren: 4, helm en kleding: tot 500, schadeverzekering opzittenden: nee, motorrechtsbijstand: nee,woonplaatsservice: nee. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Veelgestelde vragen

MotorMotor

FAQ Heeft u vragen over de motorverzekering? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u de 3 meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag over het verzekeren van uw motor? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Zelfverzekerd motorrijden

Bent u op zoek naar informatie over of inspiratie rond het motorrijden? Neem dan eens een kijkje op het blog van Verzekeruzelf.nl.

Motorrijden in de file: mag je inhalen?
Motorrijden in de file: mag je inhalen?
Lees meer
Gehoorschade op de motor: zo voorkom je het
Gehoorschade op de motor: zo voorkom je het
Lees meer
Motorrijden met kinderen: hier moet je aan denken
Motorrijden met kinderen: hier moet je aan denken
Lees meer