Over ons

vleugels Verzekeruzelf Wie zijn wij?

Wij zijn Verzekeruzelf.nl. Wij zijn zelfverzekerd. En wij willen dat u dat ook bent. Gewoon, omdat het zo’n fijn gevoel is. U kent ons niet van TV of radio. Of van billboards in grote steden of het station. Wij investeren ons geld liever in andere dingen. Zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, en alles duidelijk kunnen uitleggen aan u. Want zeg nu zelf, het is toch fijn om precies te weten wat wel en wat niet verzekerd is? Dat hoort allemaal bij het zelfverzekerd leven. Meer weten? Bekijk dan de video hiernaast!     

online dossier verzekeringen Uw digitale dossier

Verzekeruzelf.nl werkt zo veel mogelijk papierloos. Dat is niet alleen handig voor u, maar ook nog eens beter voor het milieu. Maar waarom is het voor u eigenlijk zo handig?

  • Al uw belangrijke documenten bewaren wij voor u in uw digitaal dossier
  • U kunt uw dossier altijd bekijken, wanneer u maar wilt
  • U kunt zelf wijzigingen doorvoeren in uw dossier. Bijvoorbeeld als u verhuist of u een nieuw e-mailadres heeft.
  • Heeft u schade? Dit meldt u ook gewoon online in uw dossier

Met uw persoonlijk digitaal dossier heeft u het beheer van al uw verzekeringen zelf in de hand. Dat noemen wij: zelfverzekerd.

beoordelingen Verzekeruzelf Ervaringen van anderen

Wij vragen regelmatig aan onze klanten wat ze van ons vinden. Zodat iedereen kan zien of onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Momenteel scoren wij een 8,9 en beveelt 95% ons aan. Cijfers waar wij erg trots op zijn.

Wilt u ook een ervaring delen? Ga naar Kiyoh.nl en geef ons een rapportcijfer!

Blog Verzekeruzelf.nl U zit nergens aan vast

U kunt bij ons elke verzekering per dag beëindigen. Langlopende contracten passen niet in onze missie! U kunt uw verzekeringen natuurlijk zelf beëindigen. U hoeft alleen maar in te loggen in uw digitaal dossier en op beëindigen te klikken. Heeft u te veel premie vooruit betaald? Dan storten wij dat gewoon terug op uw rekening. Daar doen wij niet moeilijk over. Ook dit hoort allemaal bij het zelfverzekerd leven.