Contact met Verzekeruzelf.nl

Hoe kan ik Verzekeruzelf.nl bereiken?

Heeft u een vraag over uw verzekeringen, onze dienstverlening of een schade? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een antwoord. Uit ervaring weten wij dat meer dan 75% van de vragen beantwoord worden in de meest gestelde vragen. Grote kans dat u hier het antwoord op uw vraag zelf vindt.

Bekijk de veelgestelde vragen »

Stuur een e-mail

Staat uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen? Geen probleem! Stuur dan een mailtje naar klantenservice@Verzekeruzelf.nl. Ons enthousiaste en deskundige team beantwoordt uw vraag binnen één werkdag.

Stel uw vraag via chat

Heeft u een korte vraag? Probeer dan eens onze chat! Op werkdagen zijn wij tussen 9:00 en 17:00 uur via de chat te bereiken.

Verzekeruzelf.nl heeft geen telefoonnummer?

Dat klopt. Per telefoon zijn wij niet te bereiken. Hier kiezen wij bewust voor. Dit doen wij om keuzemenu's en lange wachttijden te voorkomen. Al onze communicatie verloopt dus via de mail of de website. Dat scheelt flink in de kosten. Daardoor kunnen wij een lagere premie bieden met een betere dekking.

Contact bij schade

Heeft u uw schade gemeld in uw Digitaal Dossier? Dan nemen wij uw schade direct in behandeling. Na de melding wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een schadebehandelaar. Heeft u een vraag over uw schadebehandeling? Stuur dan een e-mail naar schadebehandeling@Verzekeruzelf.nl. Of bekijk de pagina over schade melden voor meer informatie.

landscape

Veelgestelde vragen Verzekeruzelf.nl FAQ

Zelfverzekerd zijn is iets wat wij belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u zelf het antwoord op de meest gestelde vragen kunt vinden. Staat het antwoord op uw vraag ertussen?

Ga naar de FAQ »

Video's Verzekeruzelf.nl Video's

Een verzekering wordt veel leuker en begrijpelijker als het in een video wordt uitgelegd. In ongeveer een minuut bent u weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste dekkingen.

Bekijk de video's »

Blog Verzekeruzelf.nl Blog

Wilt u meer weten over onze kijk op zelfverzekerd leven? Volg dan ons blog! Medewerkers van Verzekeruzelf.nl bloggen hier regelmatig over wat hen allemaal bezighoudt.

Ga naar het blog »

social media Verzekeruzelf.nl Social

Stel ons een vraag via Twitter, deel uw zelfverzekerde verhaal op Facebook, bekijk handige video's op YouTube en kijk bij ons binnen op Instagram!