Vacatures bij Verzekeruzelf.nl 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Online marketing meewerkstagiair(e)

Ben jij per 1 februari 2017 beschikbaar voor een leuke online marketingstage waar je ook nog eens enorm veel gaat leren? Solliciteer dan bij Verzekeruzelf.nl!

Wie is Verzekeruzelf.nl?
Wij zijn een verzekeraar met een missie: mensen zelfverzekerd maken. We doen ons best om alles zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Zo kunnen onze klanten zelf hun verzekeringen afsluiten, wijzigen en beëindigen. En omdat wij veel van onze processen geautomatiseerd hebben, zijn onze kosten laag. Hierdoor kunnen wij lage premies aanbieden. Kom je bij ons stage lopen? Dan krijg je de kans om gebruik te maken van meer dan 10 jaar kennis en ervaring met de flexibiliteit van een jong bedrijf.

Waarmee kun je ons helpen?
Binnen ons jonge team help je mee met de online marketing. Bijna alle kennis hebben we in huis, dus je krijgt de kans om van alle online marketing activiteiten wat mee te pikken.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • SEO: onder andere het optimaliseren van onze website en 'linkbuilding'.
  • E-mailmarketing: opstellen van e-mails, maar ook meedenken over de invulling van het e-mailprogramma.
  • Contentmarketing: meedenken over de contentstrategie en de uitvoering daarvan.
  • Copywriting: (her)schrijven van webpagina's.
  • Web Analytics: uitvoeren van webanalyse werkzaamheden in Google Analytics.
  • Marktonderzoek: uitvoeren van benchmarks voor concurrentievergelijkingen en kleinschalig marktonderzoek. 

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende stageplaats met veel vrijheid en de nodige verantwoordelijkheid in een jonge en dynamische omgeving. Daarnaast ontvang je natuurlijk een maandelijkse stagevergoeding. Hoelang je stage duurt? Dat bepalen we samen met jou.

Geïnteresseerd?
Heb jij interesse in deze stageopdracht? Stuur dan je CV en motivatie naar Arjuna Bosch (a.bosch@intrasurance.nl). Voor meer informatie over deze opdracht kun je ook bij hem terecht.

landscape

Veelgestelde vragen Verzekeruzelf.nl FAQ

Zelfverzekerd zijn is iets wat wij belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u zelf het antwoord op de meest gestelde vragen kunt vinden. Staat het antwoord op uw vraag ertussen?

Ga naar de FAQ »

Video's Verzekeruzelf.nl Video's

Een verzekering wordt veel leuker en begrijpelijker als het in een video wordt uitgelegd. In ongeveer een minuut bent u weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste dekkingen.

Bekijk de video's »

Blog Verzekeruzelf.nl Blog

Wilt u meer weten over onze kijk op zelfverzekerd leven? Volg dan ons blog! Medewerkers van Verzekeruzelf.nl bloggen hier regelmatig over wat hen allemaal bezighoudt.

Ga naar het blog »

social media Verzekeruzelf.nl Social

Stel ons een vraag via Twitter, deel uw zelfverzekerde verhaal op Facebook, bekijk handige video's op YouTube en kijk bij ons binnen op Instagram!