Vacatures bij Verzekeruzelf.nl 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

(UX) Designer >>

(UX) Designer

Ben jij fulltime beschikbaar en wil jij onze klanten verbazen met jouw gebruiksvriendelijke visie? Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde (UX) designer die talent heeft voor (user- en interactie) design.

Wie is Verzekeruzelf.nl?

Verzekeruzelf.nl is een internetverzekeraar met een missie: mensen zelfverzekerd maken. Verzekeren hoeft niet moeilijk te zijn. Wij doen ons best om alles zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen onze klanten bijvoorbeeld zelf hun verzekeringen afsluiten, wijzigen en beëindigen. Wij zijn continu bezig met het automatiseren en optimaliseren van het verzekeringsproces. Hierbij werken wij in tweewekelijkse loops van bouwen -> meten -> leren om zo snel mogelijk ideeën te valideren en verder uit te werken. Een mooi en gebruiksvriendelijk design speelt hierin een cruciale rol. Wil jij de uitdaging aangaan?

Waar ben je voor verantwoordelijk?

Als (UX) designer ben je samen met onze creative director verantwoordelijk voor de gebruikerservaring én het uiterlijk van onze website en apps. Je neemt complete website- en app(re)design projecten voor je rekening. Daarnaast optimaliseer je bestaande landingspagina’s en conversiefunnels. Dit doe je aan de hand van technieken binnen het UX vakgebied en je eigen inzicht, maar bovenal cijfermatig onderbouwde analyses.  Binnen het marketingteam werk je nauw samen met de online marketeer, productmarketeer en content marketeer.

Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden in het kort:

 • Je volgt de nieuwste designtrends, -technieken en -tools en past deze toe in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Jouw interesses en kwaliteiten liggen met name in design. Heb je daarnaast ook kennis van HTML en CSS? Dan is dat een pré.
 • Je hebt ervaring met hand-off tools als Zeplin, Avocodo en InVision en van vector based software zoals Sketch en Illustrator.
 • Je leert een visuele programmeertool (Bubble.is) te gebruiken om MVP’s te realiseren zodat we ideeën snel naar de markt kunnen brengen.
 • Je hebt ervaring met non-UX design zoals iconen, logo’s, banners etc.
 • Je hebt een passende visie op het gebied van UX en kunt deze goed overbrengen.
 • Je gebruikt kwantitatieve en kwalitatieve data om beslissingen te onderbouwen en voert usability tests uit.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je wil samen met ons de verzekeringswereld veranderen.
 • Je hebt een sterk gevoel voor design en usability.
 • Je bent empathisch en kunt je inleven in onze gebruikers.
 • Je bent pragmatisch, analytisch en je hebt de drive om je kennis en skills constant uit te breiden en te verbeteren.
 • Communiceren en je visie onderbouwen bij verschillende type mensen is voor jou geen probleem.
 • Je bent sterk in het coördineren van development, zodat jouw designs omgezet worden in werkende oplossingen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen UX en hebt bewezen succesvolle projecten afgerond.
 • Je hebt minimaal hbo denk- en werkniveau en hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgerond. Bijvoorbeeld Communication and Multimedia Design (CMD).

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inzicht. Je kunt relevante opleidingen en cursussen volgen en wordt onderdeel van een jong, gezellig en bovenal professioneel team. Je gaat werken in één van de mooiste kantoren van Den Bosch. Neem maar eens een kijkje! En je ontvangt natuurlijk een passend salaris.

Solliciteren?

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan vóór 31 augustus 2017 je cv, motivatie en portfolio naar Arjuna Bosch (a.bosch@verzekeruzelf.nl). Wil je meer informatie over de vacature? Ook dan kan je bij hem terecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

landscape

Veelgestelde vragen Verzekeruzelf.nl FAQ

Zelfverzekerd zijn is iets wat wij belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat u zelf het antwoord op de meest gestelde vragen kunt vinden. Staat het antwoord op uw vraag ertussen?

Ga naar de FAQ »

Video's Verzekeruzelf.nl Video's

Een verzekering wordt veel leuker en begrijpelijker als het in een video wordt uitgelegd. In ongeveer een minuut bent u weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste dekkingen.

Bekijk de video's »

Blog Verzekeruzelf.nl Blog

Wilt u meer weten over onze kijk op zelfverzekerd leven? Volg dan ons blog! Medewerkers van Verzekeruzelf.nl bloggen hier regelmatig over wat hen allemaal bezighoudt.

Ga naar het blog »

social media Verzekeruzelf.nl Social

Stel ons een vraag via Twitter, deel uw zelfverzekerde verhaal op Facebook, bekijk handige video's op YouTube en kijk bij ons binnen op Instagram!