Aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl

Heeft u per ongeluk een glas rode wijn laten vallen over het tapijt van een vriendin? Of lekte uw wasmachine zonder dat u het wist en klagen uw onderburen nu over waterschade? Met de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl bent u, uw huisdier of gezinslid, verzekerd voor schade aan anderen. 

Wat is mijn premie?

Voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering

  • Al vanaf € 3,41 per maand
  • Verzekerd tot € 2.500.000
  • Geen eigen risico
  • Verhaalsbijstand mee te verzekeren

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u overzichtelijk wat er op deze verzekering gedekt is. De verzekeringskaart is vormgegeven door het Verbond van Verzekeraars. Zo kunt u de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl gemakkelijk vergelijken met die van andere verzekeraars.

bekijk de verzekeringskaart

Bekijk de video!

aansprakelijkheidsverzekering video

premie

opzeggen 2e gezinsautoverzekering Dagelijks te
 beëindigen

U kunt elke verzekering per dag beëindigen. Te veel premie vooruit betaald? Dat storten wij gewoon terug op uw rekening. Dat noemen wij: zelfverzekerd. 

online verzekeringen  Alles online

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt altijd online uw verzekeringen aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

lage premie autoverzekering Lage premie

Bij ons bent u zelf in controle over uw verzekeringen. Dit betekent dat wij u altijd een lage premie kunnen aanbieden. Zelfverzekerd genoeg? Sluit dan een online verzekering af!

Verzekeruzelf.nl beoordelingen Beoordelingen

Op Kiyoh beoordelen klanten Verzekeruzelf.nl als zeer goed met een gemiddelde van 8,5+ op basis van 730+ reviews.