Schade melden

Heeft u schade? Dan kunt u dit snel en eenvoudig melden in uw digitaal dossier. Volg onderstaande stappen om uw schade online te melden:

  1. Log in op uw digitaal dossier met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Ga rechtsboven via uw dossier naar "Schades" en klik vervolgens op "Schade melden"
  3. Vul de gegevens met betrekking tot de schade in en klik op “Schade melden”
  4. U heeft uw schade gemeld

Ga naar uw dossier

Spoedeisende schademelding?

Neem dan contact op met ons alarmnummer. Gebruik het alarmnummer alleen in uiterste nood en als u behoefte heeft aan onmiddellijke hulpverlening! Bijvoorbeeld bij een grote brand of een ernstig persoonlijk ongeval. Het alarmnummer is: (+31) (0)20 - 59 29 201.

0039_Icon-Aanspraakverz

Ik heb mijn schade gemeld. Wat is de volgende stap?

  • Op werkdagen nemen wij binnen één dag contact met u op. Wij laten u per mail weten welke acties wij gaan ondernemen. Heeft u uw schade in het weekend gemeld? Dan nemen wij maandag contact met u op.
  • De details van uw schademelding vindt u in uw digitaal dossier. Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op het tabblad “Mijn schades” en vervolgens op “Details”. Zo kunt u uw schadeafhandeling gemakkelijk online volgen.
  • Is uw schade afgehandeld? Dan ontvangt u van ons een e-mail met een korte enquête. Hierin vragen wij naar uw mening over de schadeafhandeling. Wij stellen het op prijs als u deze vragenlijst invult!

Download de schade app

Eenvoudig online uw schade melden? Het kan met de Verzekeruzelf.nl schade app. Download de schade app gratis in de App- of Play store.

Vragen over uw schade?

Heeft u vragen over uw schademelding? We helpen u graag via chat of mail. Poststukken kunt u verzenden naar onderstaand adres.