Waar vind ik de polisvoorwaarden?

Als u al klant bent

Bent u al klant bij Verzekeruzelf.nl? Dan vindt u de polisvoorwaarden in uw digitaal dossier. Volg hiervoor deze stappen:

1. Log in op uw dossier met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar “Documenten”.
  3. Zoek de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering.
  4. Klik op het bestand en download uw polisvoorwaarden.

Ga naar mijn dossier »

Let op! Zoekt u een documenten van een verzekering die u vóór 1 januari 2017 afsloot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij sturen u de benodigde documenten toe.

Als u nog geen klant bent

Bent u nog geen klant bij Verzekeruzelf.nl? Dan vindt u de polisvoorwaarden op de website. Deze staan op de pagina van het product zelf onder het kopje 'Documenten' onderaan.

Voorbeeld productvoorwaarden

Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld van de autoverzekering productvoorwaarden.

Productvoorwaarden positie site.png

Ga naar alle verzekeringen »