Bedrijfsverzekeringen snel online afsluiten

Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. U verdiepen in zakelijke verzekeringen is zonde van uw kostbare tijd. Dat begrijpen wij. Daarom zijn al onze verzekeringen snel en makkelijk online af te sluiten. Heeft u een verzekering niet meer nodig? Dan kunt u deze makkelijk beëindigen. U hoeft geen rekening te houden met een opzegtermijn. Omdat wij alles online doen kunnen wij de kosten van onze verzekeringen laag houden. Bekijk dus snel onze bedrijfsverzekeringen voor ZZP'ers of MKB'ers en voor specifieke beroepen.

De voordelen van een zakelijke verzekering bij Verzekeruzelf.nl:

  • Scherpe premies
  • Geen advieskosten
  • Verzekeringen afgestemd op uw beroep
  • Geen opzegtermijn
  • Klantwaardering: 8+

04-07-2016: "Goede directe communicatie via online chat. Verzekeruzelf heeft goede tarieven. Over de afhandeling van mijn schade kan ik nog niets zeggen, want deze heb ik pas net aangemeld."

Beautiful Solutions

30-07-2016: "Verzekeruzelf heeft een snelle schadeafwikkeling en goede voorwaarden voor een redelijke prijs. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk."

Ger

05-08-2016: "’Super snelle beoordeling en afhandeling. Bij iedereen aan te bevelen.."

Gerrard

Inzittendenverzekering online afsluiten

Meer ervaringen>>

  • Direct online afsluiten
  • Geen advieskosten
  • Scherp geprijsd
  • Elk moment te beëindigen

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »