Eigen vervoerverzekering van Verzekeruzelf.nl

Inbraak in uw bedrijfswagen of diefstal van de spullen uit uw bedrijfswagen is erg vervelend. Het is helemaal een probleem als het om uw gereedschap of bestellingen gaat. Uw afspraken met klanten kunnen niet doorgaan en bestellingen komen niet op tijd. U wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe spullen of gereedschap bestellen. Met de Eigen vervoerverzekering van Verzekeruzelf.nl bent u verzekerd voor de gestolen spullen.

Wat is mijn premie?

Voordelen van de Eigen vervoerverzekering

  • De goederen en eigendommen die u vervoert met uw bedrijfswagen zijn verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies na inbraak. 
  • Ook de goederen en eigendommen die u vervoert in uw aanhangwagen met harde kap zijn meeverzekerd.
  • Uw goederen en eigendommen zijn niet alleen overdag, maar ook ’s nachts verzekerd.

Snel weer onbezorgd de weg op

Binnen 5 minuten sluit u de voordelige Eigen vervoerverzekering van Verzekeruzelf.nl af. Zo kunt u snel weer onbezorgd doorgaan met hetgeen waar u goed in bent: ondernemen!

Wat is mijn premie?

Eigen vervoersverzekering

premie

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Over ons

Wij zijn de eerste online verzekeraar voor de zakelijke markt. Ons doel? Verzekeren eenvoudiger maken voor alle ondernemers!

Meer over bedrijfsverzekeringen»

verzekeruzelf.nl/zakelijk icoon Waar staan wij voor?

Makkelijk af te sluiten bedrijfsverzekeringen, die elke dag opgezegd kunnen worden. Duidelijke uitleg en simpele voorwaarden. Geen overbodige kosten en dus lage premies.

Lees meer over ons »

Zakelijke Risicoscan Doe de
 Risicoscan

Weet u welke risico’s u dagelijks loopt als ondernemer? En hoe u deze risico’s kunt verzekeren? Doe de Risicoscan en krijg gelijk inzicht in uw zakelijke risico’s.

Start uw Risicoscan »

Digitaal Dossier Onze belofte

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt uw bedrijfsverzekeringen 24/7 online aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

Meer over uw digitaal dossier »