Verzeker uw auto snel en voordelig bij Verzekeruzelf

Met de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl gaat u zelfverzekerd de weg op. U sluit de verzekering snel en makkelijk af tegen een scherpe premie. Optioneel breidt u de verzekering uit met aanvullende dekkingen zoals een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. 

Bekijk onze autoverzekering vergelijking of de overzichtelijke verzekeringskaarten die het Verbond van Verzekeraars in het leven heeft geroepen. Zo maakt u nóg makkelijker de juiste keuze. Wilt u zich nog verder verdiepen in de verzekering voordat u hem afsluit? Lees dan de productvoorwaarden.

Wat is mijn premie?

Heeft u al één auto bij ons verzekerd? Sluit dan een tweede gezinsautoverzekering af en ontvang dezelfde korting op uw tweede autoverzekering!

Welke autoverzekering past bij mij?

U kunt kiezen uit 3 verschillende basisdekkingen. Weet u niet welke autoverzekering u moet nemen? De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Hiermee bent u verzekerd wanneer u met de auto schade maakt bij iemand anders. Wilt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren? Kies dan voor de dekking WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Het verschil tussen de twee: met de dekking WA Volledig Casco is uw auto ook verzekerd voor schade die u zelf veroorzaakt.  

Twijfelt u welke dekking het beste bij u en uw auto past? Wij helpen u op weg met onze dekkingkiezer:

Hoe oud is uw auto?
Heeft u een lening afgesloten?

WA

check Schade aan anderen
close Diefstal
close Brand
close Aanrijding dier
close Ruitschade
close Schade door eigen schuld

WA Beperkt Casco

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
close Schade door eigen schuld

WA Volledig Casco (Allrisk)

check Schade aan anderen
check Diefstal
check Brand
check Aanrijding dier
check Ruitschade
check Schade door eigen schuld

Aanvullende dekkingen voor uw autoverzekering

De gekozen basisdekking WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco kunt u uitbreiden met één of meerdere aanvullende dekkingen. U vindt ze allemaal hieronder.

0079_Schadeverzekering_Inzittenden

Schadeverzekering voor inzittenden

Heeft u een gezin en rijden uw partner of kinderen regelmatig met u mee? Of gaat u vaak met vrienden op pad? Overweeg dan de aanvullende dekking 'Schadeverzekering voor inzittenden' (SVI). Met een SVI zijn u en uw passagiers verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval. Het gaat zowel om letselschade als om schade aan bezittingen. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, smartphone of kleding. Er wordt niet gekeken naar wie het ongeval heeft veroorzaakt. 

0070_recht-icon

Rechtsbijstand

Krijgt u te maken met een juridisch meningsverschil over de auto? Bijvoorbeeld over de garantie van de auto of over wie er schuldig is na een schade? Dan bent u met deze dekking verzekerd van rechtsbijstand.

0080_Pechhulp

Pechhulp

Na een ongeval helpen we u gelijk verder. Maar u kunt ook te maken krijgen met pech. Bijvoorbeeld een lekke band of een motor die niet wil starten. Met de pechhulpdekking helpen we u in dat geval snel weer op weg. Zo komt u met uw auto niet stil te staan.

0001_Coins

Nieuwwaarde regeling

De nieuwwaarde regeling geldt bij diefstal en een Total loss verklaring:

  • De eerste 12 maanden na de 1e afgifte van het kenteken wordt de waarde vergoed volgens de laatst bekende prijslijst.
  • Daarna de marktwaarde volgens de ANWB-BOVAG koerslijst + 10%.
  • De uitkering is maximaal de oorspronkelijke cataloguswaarde. En bij Total loss geldt bovendien dat van de uit te keren vergoeding, eerst de waarde van het wrak wordt inhouden.
  • Een vergoeding van € 12,- per dag en maximaal gedurende 30 dagen voor vervangend vervoer.

Let op: deze aanvullende dekking kunt u alleen sluiten bij een Casco hoofddekking.

Dit zeggen Autoverzekering klanten over ons

Palmi
star star star star star_border
KiyOh
Pluspunten

Prima voorlichting gehad over een wat ingewikkelder autoverzekering via de chat. Geduldig en erg duidelijke uitleg met een scherpe premie. Geen ervaring nog met schade-uitkering en hopelijk blijft dat ook zo. 

Verbeterpunten

Nog geen

Anoniem
star star star star star_half
Independer
Overzicht

Duidelijke informatie. Snelle afhandeling. Het afsluiten van de autoverzekering ging heel snel en de informatie was duidelijk. Goede service!

Geen verbeterpunten.

D.A. Bal
star star star star star_half
Independer
Overzicht

Goede service en duidelijk snel geregeld.

Geen.

Vergelijk de autoverzekering met andere aanbieders

Het vergelijken van verzekeringen is een hele klus. Daar helpen we u graag bij. Daarom hebben we de premie van Verzekeruzelf.nl alvast vergeleken met een aantal concurrenten.

Dagelijks opzegbaar
Advies
Telefonisch contact
Premie per maand*
Vergelijk Verzekeruzelf autoverzekering met anderen
check
close
close
€ 88,44
Premie
Vergelijk Aegon autoverzekering met Verzekeruzelf
close
check
check
€ 101,55
Vergelijk Klaverblad autoverzekering met Verzekeruzelf
check
check
check
€ 103,50
Vergelijk ANWB autoverzekering met Verzekeruzelf
check
check
check
€ 135,50

*De premies zijn berekend in de periode september 2018. Profiel: WA Volledig casco, Saab 9-3 Sport Sedan, geb. datum: 2-7-1955, 25.000 km per jaar, 4 schadevrije jaren, SVI: nee, rechtsbijstand motorrijtuigen: nee, pechhulp: nee. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Deze autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is ondergebracht bij Nationale Nederlanden. Meer over ons en onze rol leest u hier.

Veelgestelde vragen over onze autoverzekering

Een autoverzekering is geen product dat u dagelijks koopt, dus we snappen dat u met vragen zit. We proberen ze allemaal te beantwoorden in onze veelgestelde vragen over onze autoverzekering. Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten en we voegen jouw vraag, mét antwoord, toe.

AutoAuto

FAQ Heeft u vragen over de autoverzekering? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u de 3 meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag over het verzekeren van uw auto? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Zelfverzekerd autorijden

Bent u op zoek naar informatie over of inspiratie rond het autorijden? Neem dan eens een kijkje op het blog van Verzekeruzelf.nl.

Schadevrije jaren opbouwen: hoe zit het in elkaar?
Schadevrije jaren opbouwen: hoe zit het in elkaar?
Lees meer
Groene kaart is lang niet overal verplicht, maar wel verstandig
Groene kaart is lang niet overal verplicht, maar wel verstandig
Lees meer
Kinderen veilig verzekerd in je auto!
Je kinderen veilig verzekerd in jouw auto!
Lees meer