Doorlopende reisverzekering vergelijken

 

U gaat het liefst meerdere keren per jaar op vakantie. In het voorjaar, de zomer, en af en toe een weekendje weg. Dat laatste gebeurt vaak last minute. Dan heeft u natuurlijk geen zin om nog snel een goede reisverzekering te regelen. Gelukkig is er een doorlopende reisverzekering. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd als u op vakantie gaat. Ook tijdens die onverwachte weekendjes weg. Maar hoe kunt u nu het beste een doorlopende reisverzekering vergelijken?

Snel een doorlopende reisverzekering vergelijken

Geen zorgen! Wij van Verzekeruzelf.nl helpen u graag op weg. Daarom hebben wij voor u enkele reisverzekeringen op een rij gezet. Een doorlopende reisverzekering vergelijken hoeft niet lang te duren. Zo houdt u tijd over om die leuke reis te boeken. Bekijk snel ons overzicht en kies de verzekering die bij u past.

Dagelijks opzegbaar
Geen poliskosten
Online beheren
Premie per maand
Logo Verzekeruzelf
check
check
check
€ 2,09
Premie
Logo Europeesche verzekeringen
close
close
close
€ 2,17
Logo Unigarant Verzekeringen
close
close
close
€ 2,84
Logo ANWB
check
check
close
€ 3,92

*De premies zijn berekend in de periode november 2017. (Profiel: vrouw, 30 jaar, basisdekking Europa inclusief bagage). Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend

Kiest u ook voor Verzekeruzelf.nl?

U ziet het: Verzekeruzelf.nl biedt niet alleen een scherpe premie, u betaalt ook niet meer dan nodig. Zo hoeft u bij ons geen poliskosten te betalen. Uw doorlopende reisverzekering kunt u volledig zelf samenstellen. Gaat u bijvoorbeeld alleen binnen Europa op vakantie? Dan heeft u natuurlijk niets aan een Werelddekking. Het fijnste is dat u uw verzekering zelf online beheert. Snel en gemakkelijk in uw eigen digitaal dossier. Zo heeft u uw verzekeringsgegevens altijd bij de hand. Geen gedoe met papierwerk dus.

Bereken zelf uw premie online

Wilt u toch zelf uw doorlopende reisverzekering vergelijken? Bereken dan snel uw premie. Dat kan al binnen enkele minuten op onze website. Voor vragen kunt u mailen of op werkdagen chatten met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Als u bij ons een doorlopende reisverzekering aanvraagt, geven wij meteen een voorlopige dekking. U bent direct verzekerd. Vervolgens hoort u binnen 24 uur of wij uw aanvraag accepteren. Hou daarom uw mailbox goed in de gaten.