Oldtimer autoverzekering van Verzekeruzelf.nl

Uw oldtimer verdient de allerbeste zorg. Is deze ouder dan 26 jaar? Kies dan voor de allerbeste oldtimerverzekering: de oldtimerverzekering van Verzekeruzelf.nl.

Wat is mijn premie?

Verzeker uw oldtimer van de beste hulp bij schade

Met de oldtimerverzekering van Verzekeruzelf.nl heeft u een uitstekende dekking bij schade aan uw klassieke auto. U kunt ook voor extra dekkingen kiezen, zoals:

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Schadeverzekering inzittenden

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart ziet u overzichtelijk wat er op deze verzekering gedekt is. De verzekeringskaart is vormgegeven door het Verbond van Verzekeraars. Zo kunt u de oldtimerverzekering van Verzekeruzelf.nl gemakkelijk vergelijken met die van andere verzekeraars.

oldtimerauto wa verzekeringskaart

oldtimerauto vc verzekeringskaart

oldtimerverzekering

premie

opzeggen 2e gezinsautoverzekering Dagelijks te
 beëindigen

U kunt elke verzekering per dag beëindigen. Te veel premie vooruit betaald? Dat storten wij gewoon terug op uw rekening. Dat noemen wij: zelfverzekerd. 

online verzekeringen  Alles online

Geen gedoe met papieren. Bij ons krijgt u een digitaal dossier. U kunt altijd online uw verzekeringen aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

lage premie autoverzekering Lage premie

Bij ons bent u zelf in controle over uw verzekeringen. Dit betekent dat wij u altijd een lage premie kunnen aanbieden. Zelfverzekerd genoeg? Sluit dan een online verzekering af!

Verzekeruzelf.nl autoverzekering beoordelingenBeoordelingen

Op Independer.nl beoordelen klanten van Verzekeruzelf.nl de autoverzekering als zeer goed met een gemiddelde van 7,7 op basis van 2832 reviews.