Af en toe een weekendje weg of een verre reis in de zomer? Met de doorlopende reisverzekering van Verzekeruzelf.nl gaat u altijd zelfverzekerd op vakantie. U kiest zelf waar u zich voor verzekert. Zo betaalt u nooit teveel en gaat u goed verzekerd op reis. En als lid van Veiligebuurt krijgt u ook nog eens 5% extra korting op uw premie.

Weten wat wel en niet gedekt is door onze doorlopende reisverzekering? Bekijk dan de overzichtelijke verzekeringskaart die het Verbond van Verzekeraars in het leven heeft geroepen. Zo wordt het voor u nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Wilt u zich nog verder verdiepen in de verzekering voordat u hem afsluit? Lees dan de productvoorwaarden.

verzekeringskaart verzekeruzelf Woonhuisverzekering

In samenwerking met Veiligebuurt

Zelfverzekerd op vakantie met de doorlopende reisverzekering

Heerlijk ontspannen, op avontuur of nieuwe gebieden ontdekken? Hoe goed voorbereid u ook vertrekt, op vakantie kan er wel eens iets misgaan. Stel dat uw bagage zoekraakt, u een tropische ziekte oploopt en naar de eerste hulp moet of de reis zelfs moet afbreken. Heel vervelend en de kosten kunnen flink oplopen. Met de doorlopende reisverzekering van Verzekeruzelf.nl helpen we u snel verder.

Wat is er verzekerd door doorlopende reisverzekering?

Hulpverlening is altijd verzekerd. De andere dekkingen kiest u zelf. Heeft u de verzekering nodig voor uzelf of ook uw gezinsleden? Gaat u 60, 90 of 180 dagen aaneengesloten op vakantie? Reist u buiten Europa? U past uw verzekering er heel makkelijk op aan. U kunt kiezen uit 3 basisdekkingen en verschillende aanvullende dekkingen.

Basis

check Europa
check Reisduur max. 60 dagen
check Hulpverlening

Comfort

check Europa
check Reisduur max. 90 dagen
check Hulpverlening
check Hogere verzekerde bedragen dan Basis

Optimaal

check Wereld
check Reisduur max. 180 
check Hulpverlening
check Geneeskundige kosten
check Bagage
check Geld
check Rechtsbijstand
check Hogere verzekerde bedragen dan Basis en Comfort

Aanvullende dekkingen voor de doorlopende reisverzekering

U kunt kiezen of u verzekerd wilt zijn binnen Europa of over de hele wereld. Daarnaast kunt u de doorlopende reisverzekering uitbreiden met één of meer aanvullende dekkingen:

0042_Icon-Annulering1500

Annulering: basis of allrisk

Met de dekking annulering bent u verzekerd voor kosten die u moet maken als u de vakantie eerder moet afbreken of helemaal moet annuleren. U bent verzekerd tot maximaal € 1.500 per reis en kunt kiezen uit annulering of allrisk annulering. Met de allrisk annulering heeft u ook recht op een vergoeding van 75% van de annuleringskosten als de reden van annulering niet in de voorwaarden staat.

0062_Icon-Zakelijk

Zaakwaarnemer

Met deze dekking bent u verzekerd als u de reis moet annuleren omdat de zaakwaarnemer zijn werk niet kan doen. Een zaakwaarnemer is iemand die tijdens uw afwezigheid de zaken waarneemt. Deze persoon reist niet met u mee.

0047_Icon-Doorlopendereisverz

Geneeskundige kosten

Met deze dekking is uw bagage verzekerd voor schade door diefstal, beschadiging of verlies. De gekozen basisdekking (basis, comfort of optimaal) bepaalt de hoogte van de verzekerde bedragen. De bedragen kunt u terugvinden in de voorwaarden of in het dekkingsoverzicht.

0019_Icon-geneeskosten

Bagage

Moet u op reis naar de dokter of het ziekenhuis? Dan kunnen de kosten hoog oplopen en dit wordt niet altijd (helemaal) vergoed door de zorgverzekeraar. Met de aanvullende dekking geneeskundige kosten komt u niet voor verrassingen te staan.

0074_Liability

Rechtsbijstand

Juridische meningsverschillen (geschillen) op reis? Met deze dekking helpen we u met juridisch advies en rechtsbijstand.

0057_Icon-Aansprakelijk

Ongevallen

Raakt u of een gezinslid betrokken bij een ongeval op reis? Dan kunnen de gevolgen groot zijn. U, of uw gezinslid, kan zelfs blijvend invalide raken of erger. In dat geval keert de dekking Ongevallen een bedrag uit. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van de gekozen basisdekking.

0060_Icon-Inventaris

Skiën en snowboarden

Onmisbaar wanneer u op wintersport gaat: de dekking voor skiën en snowboarden. Verzekert u ook bagage mee? Dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen of gehuurde wintersportuitrusting.

0016_Icon-Spullenandere

Hulp & huur vervoermiddel

Gaat u op vakantie met de auto, camper, motor of scooter en krijgt u te maken met pech? Dan bent u met deze dekking verzekerd van hulp.

Dit zeggen reisverzekering klanten over ons

Alim
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Snelle en juiste informatie. heel vriendelijk en met aanbevelingen waar je niet aan gedacht zou hebben. top service!

Verbeterpunten
Mieke
star star star star star
KiyOh
Pluspunten

Werd meteen goed geholpen.

Verbeterpunten
Erik
star star star star star_half
KiyOh
Pluspunten

Snel afgehandeld
Goed meegedacht over problemen
Flexibel meegewerkt aan oplossingen

Verbeterpunten

Flexibeler in dealerkeuze i.r.t. hoogte eigen risico
Vervangend vervoer in gelijke klasse/functionaliteit

Vergelijk de doorlopende reisverzekering met andere aanbieders

Dagelijks opzegbaar
Geen poliskosten
Online beheren
Premie per maand*
Logo Verzekeruzelf
check
check
check
€ 2,09
Premie
Vergelijk Europeesche met Verzekeruzelf.nl
close
close
close
€ 2,46
Vergelijk Unigarant met Verzekeruzelf.nl
close
close
close
€ 2,50
vergelijk ANWB met Verzekeruzelf.nl
check
check
close
€ 3,92

*De premies zijn berekend in de periode september 2018. (Profiel: vrouw, 30 jaar, basisdekking Europa inclusief bagage) Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze doorlopende reisverzekering van Verzekeruzelf.nl is ondergebracht bij Europeesche. Meer over ons en onze rol leest u hier.

Veelgestelde vragen over onze reisverzekering

ReisReis

FAQ Heeft u vragen over de reisverzekering? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u de 3 meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag over het verzekeren van uw reis? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Zelfverzekerd op reis

Bent u op zoek naar informatie over of inspiratie rond doorlopende reisverzekeringen? Neem dan eens een kijkje op het blog van Verzekeruzelf.nl.

Reisverzekering: welke dekkingen heb ik nodig?
Reisverzekering: welke dekkingen heb ik nodig?
Lees meer
Medische hulp in het buitenland: zorgverzekering vs. reisverzekering
Medische hulp in het buitenland: zorgverzekering vs. reisverzekering
Lees meer
Vakantieland, waar houd je rekening mee?
Vakantieland, waar houd je rekening mee?
Lees meer